Vila Danica

Apartment 1

Vila Danica je pozicionirana u samome srcu Zaostroga, na glavnom trgu. Pruza apartmane sa prekrasnim pogledima na more, palme i planine. Glavna plaza udaljena je samo 20 metara od Vile, dok se iza nje nalazi botanicki vrt Franjevackog samostana. Restorani, ducani, posta i razliciti zabavni sadrzaju nalaze se u bliskoj udaljenosti.

Vilu su izgradili, sa ljubavlju, moji baka i djed, koji su rodeni, upoznali se i zaljubili te proveli prekrasan zivot u Zaostrogu. Vise od 30 godina moja obitelj bavi se ugostiteljstvom i imali smo priliku ugostiti ljude iz cijelog svijeta. Radujemo se vasem dolasku i ucinit cemo sve sto mozemo da vas odmor bude savrsen.

Zaostrog

Apartment 1

Zaostrog je prelijepi, miran i mali gradic u Dalmaciji. Poznat po nekim od najljepshih plaza i zalacima sunca od kojih zastaje dah, nudi veliki broj prelijepih plaza, mogucnosti sa planinarenje i velik broj restorana i drugih ugostiteljskih objekata.

Ukoliko volite putovati, Zaostrog se nalazi na odlicnoj lokaciji! Vrlo jednostavno mozete posjetit neke od najljepshih gradova u Hrvatskoj, kao sto su Dubrovnik (2 sata), Split (2 sata), Makarska (30 minuta), Hvar (brodom) i Korcula (brodom).

Kontaktirajte nas